Nederlandse Makelaar aan de Côte d’Azur – Claudine den Bouw

Aan- en verkoop van vakantiehuis of villa aan de Côte d’Azur

Nederlandse Makelaar aan de Cote d’Azur – Aankoop of verkoop van villa’s/vakantiehuizen in oa Grasse, Valbonne (Domaine Val d’Azur), Biot, Antibes & Cannes.

U zoekt een vakantiewoning – villa met zwembad op Domaine Val d’Azur in Valbonne (tussen Valbonne en Biot) nabij Nice en Cannes of elders aan de Cote d’Azur?  Neem contact op met Claudine den Bouw van Toko d’Azur – zij is een Nederlandse Makelaar  die woonachtig is op Domaine Val d’Azur.

Het gemak van een Nederlandse Makelaar

Claudine den Bouw is dé Nederlandse makelaar aan de Côte d’Azur. Al enige jaren woont zij met haar man en 2 zoons op Domaine Val d’Azur en is geruime tijd makelaar met een focus op Biot, Valbonne, Cannes, Antibes, Juan les Pins, Theoule sur Mer, Grasse, Mougins, Opio, Le Cannet, Mandelieu, Cagnes sur Mer, St. Laurent du Var, La Colle sur Loup, Roquefort les Pins. Een gebied wat u binnen 30 minuten kunt bereiken van Nice Airport en waar plaatsen op ca max 30 minuten liggen van de kust.

Domaine Val d’Azur is een gewild domaine in deze omgeving. Heel ruim opgezet met grote kavels en veel privacy is deze gated community ook gewild om de 3 tennisbanen en het grote gemeenschappelijke zwembad.

Claudine kent de huizen die zij ofwel zelf ofwel andere makelaars in de verkoop hebben op Domaine Val d’Azur allemaal persoonlijk en kan een professionele rondleiding verzorgen.

Meer informatie

Ook samenwerken met een Nederlandse makelaar aan de Cote d’Azur? Neem dan contact op met

Claudine den Bouw
Rue Chopin
Domaine Val d’Azur
Mobiel: +33 6 76 02 33 15
Email: