Nieuws2019-11-29T19:02:08+01:00

Villa Valbonne luxe vakantiehuis in Zuid Frankrijk – Nieuws

Valbonne Nieuws

Regelmatig upgraden wij ons vakantiehuis in Valbonne. Zoekt u een vakantie villa met zwembad in de Provence Cote d’Azur dan treft u in Valbonne onze particuliere vakantiewoning – direct te huur van eigenaar.

Hieronder treft u nieuws aan over verbouwingen en vernieuwingen aan zwembad, tuin en huis van ons vakantiehuis.

909, 2018

Tuin renovatie

Villa Valbonne - Tuin renovatie juni 2018 In juni 2018 hebben we de voortuin en zijtuin aangepakt. Door de vele bomen wilde gras hier niet goed groeien en hebben we dit vervangen door grint. Daarnaast nieuwe parasol en kussens voor de bedjes bij het zwembad aangeschaft.

103, 2018

Winter in Valbonne – Extreem veel sneeuw!

Weer in Valbonne - Sneeuw! Extreme winter in Valbonne maart 2018 Unieke beelden vanuit Valbonne in maart 2018 waar normaal een gematigd klimaat heerst ligt er nu een pak sneeuw en is het voor Zuid Frankrijk extreem koud. In heel  Zuid Frankrijk zijn extreme omstandigheden en staan verschillende wegen en de route du soleil vast of zijn afgesloten. Bij Montpellier is het zelfs zo erg dat weggebruikers niet meer verder kunnen en worden ondergebracht in hotels en sporthallen. Niet alleen in Valbonne viel een dik pak sneeuw, ook op het strand van Nice lag sneeuw. Het weerbericht voor Zuid Frankrijk is overigens veelbelovend, in het weekend kunnen temperaturen van boven de 10 graden weer gehaald worden. Deze unieke beelden zijn dus van korte duur, maar niet minder uniek.