Nieuws2019-11-29T19:02:08+01:00

Villa Valbonne luxe vakantiehuis in Zuid Frankrijk – Nieuws

Valbonne Nieuws

Regelmatig upgraden wij ons vakantiehuis in Valbonne. Zoekt u een vakantie villa met zwembad in de Provence Cote d’Azur dan treft u in Valbonne onze particuliere vakantiewoning – direct te huur van eigenaar.

Hieronder treft u nieuws aan over verbouwingen en vernieuwingen aan zwembad, tuin en huis van ons vakantiehuis.

1202, 2020

Vakantiehuis met snel internet (glasvezel-fibre) Villa Valbonne

Vakantiehuis met super snel internet (glasvezel-fibre) Villa Valbonne vanaf februari 2020! Vakantiehuis met super snel internet - vanaf februari 2020 biedt Villa Valbonne glasvezel internet met een supersnelle verbinding! Snel Internet in Valbonne Zo makkelijk een snelle internet verbinding in Nederland is aangelegd, zo lang doe je daarover met Orange in Frankrijk. Na 1,5 jaar, 5 afspraken, 10 bezoekjes aan de Orange winkel in Antibes en zeker 20 uur in de wacht bij de Orange helpdesk is het (met grote dank aan onze lieve buren) gelukt en bieden we vanaf februari  2020 super snel internet aan via een glasvezel (fibre) verbinding. Het probleem was met name dat er vanaf de tennisbaan een kabel getrokken moest worden naar ons huis, en daar zat (natuurlijk) een blokkade in. Ondanks dat dit bekend was kwam de een na de andere technicien met een kabel die veel te kort was (moest meer dan 100 meter kabel gelegd worden). Maar mannetje 5 kwam en wist de glasvezelkabel te trekken. Maanden daarvoor hadden we zelf al trekkabels in ons huis gelegd, dus toen eindelijk de hoofdkabel getrokken was was de installatie in ons huis redelijk snel [...]

909, 2018

Tuin renovatie

Villa Valbonne - Tuin renovatie juni 2018 In juni 2018 hebben we de voortuin en zijtuin aangepakt. Door de vele bomen wilde gras hier niet goed groeien en hebben we dit vervangen door grint. Daarnaast nieuwe parasol en kussens voor de bedjes bij het zwembad aangeschaft.

103, 2018

Winter in Valbonne – Extreem veel sneeuw!

Weer in Valbonne - Sneeuw! Extreme winter in Valbonne maart 2018 Unieke beelden vanuit Valbonne in maart 2018 waar normaal een gematigd klimaat heerst ligt er nu een pak sneeuw en is het voor Zuid Frankrijk extreem koud. In heel  Zuid Frankrijk zijn extreme omstandigheden en staan verschillende wegen en de route du soleil vast of zijn afgesloten. Bij Montpellier is het zelfs zo erg dat weggebruikers niet meer verder kunnen en worden ondergebracht in hotels en sporthallen. Niet alleen in Valbonne viel een dik pak sneeuw, ook op het strand van Nice lag sneeuw. Het weerbericht voor Zuid Frankrijk is overigens veelbelovend, in het weekend kunnen temperaturen van boven de 10 graden weer gehaald worden. Deze unieke beelden zijn dus van korte duur, maar niet minder uniek.