Toeristische informatie Valbonne & Cote d’Azur

Toeristische informatie Cote d’Azur

Toeristische informatie over Valbonne – Cote d`Azur. Toeristische informatie over de omgeving, golfbanen, evenementen en heerlijke restaurants in de Provence in Zuid Frankrijk. U vindt hier meer informatie over Valbonne, de omgeving en toeristische tips.  Daarnaast hebben we een overzicht van de belangrijkste evenementen, congressen en festivals voor u geselecteerd op de pagina evenementen.

Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen op een van de vele golfbanen aan de Cote d’Azur. Sportief kunt u ook blijven tijdens uw vakantie aan de franse riviera door een bezoekje aan het fitness centre. Wandelen is ook een goede optie. Er lopen schitterende routes naar Valbonne, Biot maar ook een wandeling over Île Sainte-Marguerite is heel erg leuk om te doen (ca 10 km route max – kan korter) of een wandeling rond Cap Ferrat

Heeft u geen haast rij dan op de heen of terugreis eens de Route de Napoleon. Lees meer over de Route de Napoleon.

Voor een stranddag is het strand van Theoule sur Mer een leuke optie en niet te ver weg. Zoekt u het iets mondainer? Dan zijn de stranden en beach clubs van St. Tropez een aanrader met een lunch bij Club 55 of Les Palmiers.

Daarnaast is een bezoek aan het mondaine Monaco of Cannes met zijn prachtige Croisette boulevard ook zeer de moeite waard.