Vakantiehuis Villa Valbonne Zuid Frankrijk – Gastenboek

Lees de ervaringen van gasten die verbleven hebben in Villa Valbonne – luxe vakantiehuis in Zuid Frankrijk met prive zwembad of laat zelf een berichtje achter in ons gastenboek!

Log in om een bericht te plaatsen

10 berichten.
Jean Paul en Mildred schreef op 3 oktober 2016 om 09:08
We hebben genoten van deze mooie villa. Wat een heerlijke rustgevende plek op een mooi goed onderhouden en veilig domein. Het huis heeft en is alles wat je je kunt wensen. We komen hier vast nog eens terug!
Els en David schreef op 28 september 2007 om 09:07
Het is leuk om al die leuke reakties telezen als ex eigenaars. Wij hebben er met heel veel plecier gewoond,en vinden het leuk voor Janneke en Gerard dat de huurders zo tevreden zijn . Groetjes van Els en David.
Moniek schreef op 27 juli 2007 om 09:06
We wilden even laten weten dat we een geweldige vakantie hebben gehad in jullie vakantiehuis in Valbonne. Het huis was van alle comfort voorzien en het weer was heerlijk. Lekker gezwommen en uitgerust.Als we ergens naartoe wilden dan waren we daar binnen een mum van tijd, want het ligt zo centraal van Cannes, Grasse, Antibes, Nice, Monaco enz. Een echte aanrader!! Bedankt.
familie langstraat schreef op 14 juni 2007 om 09:05
Een heerlijk, uitstekend onderhouden huis met prachtige tuin waarin soms een spierwitte pauw rondstapt. De ligging is heel rustig terwijl je toch op korte afstand winkels en leuke dorpjes vindt. Wij hebben er met de kinderen een fijne week gehad.
Karin Trijsburg schreef op 8 juni 2007 om 09:04
Het huis was prima in orde en we hebben er een fijne vakantie gehad. Wij vonden de inventaris heel compleet en de kinderen waren erg blij met het zwembad en de sjoelbak. Het was jammer dat het weer niet helemaal meewerkte, maar dat hebben we vaker meegemaakt in deze streek rond deze tijd (begin mei). En er is meer dan genoeg te zien in de omgeving, bijvoorbeeld Roger Moore die naast ons zat in La Colombe d or. met vriendelijke groet,
Jan Bas en Nicolette schreef op 18 december 2006 om 09:03
het is zaterdagmorgen en zijn net terug van een heerlijke week in Valbonne, wat een fantastisch huis, met lekker zwembad en een schitterend uitzicht op de veranda, s avonds de vliegtuigen zien dalen met een lekker glas rosé. s morgens naar het bakkertje, lekker lunchen op de veranda en s avonds lekker barbequen en de kids lekker bij het zwembad. Een schitterende omgeving alleen altijd veel te kort, volgend jaar weer in mei en augustus 2007.
Jan en Jeannet Schothorst schreef op 18 juli 2006 om 09:01
De 1e week van mei 2006 hebben wij samen met onze vrienden Nico en Marianne genoten van een heerlijk verblijf in villa Valbonne. De vertraging op de heenreis op Schiphol was al gauw vergeten. De rust rond het huis, de prachtige blauwe regen en aan het eind van de dag een terrasje in een van de leuke franse plaatsjes in de omgeving of een glaasje rose op het terras van de villa, dan leef je echt als god in frankrijk. Wij kunnen het iedereen aan raden. Het huis is van alle gemakken voorzien. Het water in het zwembad was nog wat koud, maar voor de echte doorzetters best te doen. WIj wensen Gerard en Janneke heel veel plezier met deze villa en wij hopen zeker nog een keer terug te komen. Vriendelijk groet, Jan en Jeannet Schothorst.
Familie Drenthen schreef op 5 juli 2006 om 09:00
Graag wilden wij nog even laten weten dat wij drie weken hebben genoten in Valbonne. Het huis was super, van alle gemakken voorzien, zodat wij ons ook vanaf de eerste dag thuisvoelden. De ochtenden en avonden onder de veranda waren top. De dagen bij het huis/ zwmebad wisselden wij om de dag voor dagen aan zee/ andere plaats. Na een drukke periode was dit precies wat wij nodig hadden. Wij hebben het huis om de dag schoon gemaakt en ga er ook vanuit dat de beheerder een net huis heeft aangetroffen. Wij hebben de plantenbakken water gegeven. Kortom een groot compliment voor het huis, daar mag u trots op zijn. Met vriendelijke groet, Fam Drenthen
Peter en Karin Boer schreef op 24 juni 2006 om 08:58
Wat een heerlijk huis! We hebben er beide van genoten en raden het iedereen aan. We wilden allebei uitrusten na een drukke periode en dat is zeker gelukt aangezien het huis van alle gemakken was voorzien. Maar als we er toch op uit wilde, waren alle leuke plaatsen op niet al te lange afstand. Met vriendelijke groet, Peter en Karin Boer
Craan en Looki schreef op 14 mei 2006 om 08:52
Impressionante ragazzi! Wat een paleis zeg, goed voor mekaar! We waren met pasen daar vlakbij, gelogeerd bij golfhotel Opio-Valbonne of zoiets en natuurlijk samen gegolfd (kids bij opaomas). We komen zeker een keer langs maar ook hoog tijd voor jullie om naar Varese te komen. Kleine omweg van/naar NL!! CIAO Michiel