Villa Les 2 Caps – Ramatuelle – St Tropez

Luxe villa verhuur in St Tropez!

Luxe villa met prive zwembad in Ramatuelle St Tropez aan de Cote d’Azur.  Dé perfecte keuze voor uw volgende vakantie in St Tropez in de Provence.  Deze uitzonderlijke villa met biljartkamer en ruime tuin is gelegen op de lagere hellingen van Ramatuelle, vlak bij het exclusieve prive-domein “La Reserve”, en met uitzicht op de Middellandse Zee (Cote d’Azur). Wanneer u deze villa wenst te huren kunt u mailen naar info@villa-valbonne.nl. Wij brengen u dan in contact met de eigenaar van de vakantie villa.

Les Deux Caps

Vanaf het hoogste punt van de villa geniet u van een van 360 graden uitzicht over ramatuelle en de Middellandse Zee. Het huis staat bekend als “Les Deux Caps”, want het is gesitueerd tussen de prachtige Caps van Taillat en Camarat.

Les 2 Caps biedt het beste van twee werelden: de charme en rust van de Provence, met de opwinding van St Tropez net naast de deur. Het pand is gelegen in een zeer rustige omgeving, binnen een paar minuten van Saint Tropez en de beroemde stranden van Pampelonne.

De villa is een aantrekkelijke en gastvrije accommodatie en is het ideale vakantiehuis voor een gezin of een groep die samen reizen.
De villa biedt een landhuiskeuken, een biljart en een speelkamer. De slaapkamers zijn goed verspreid over de villa om een goede mate van onafhankelijkheid en privacy te bieden. Er zijn twee master bedroom suites met eigen terras en uitzicht op zee.

Locatie en faciliteiten

Rondom de villa vindt u een uitstekende niveau van voorzieningen, waaronder een poolhouse met keuken, schaduwrijke zithoek en een buitendouche, een verlichte jeu de boules baan, ruime omsloten gazons en een overdekt terras met uitzicht over de onberispelijk onderhouden tuinen, de zee en de omliggende heuvels. Het croquet gazon is groot genoeg als landingsplaats voor helikopters.

Het pand is aan de zuidzijde van het schiereiland van St. Tropez gelegen waardoor u in het hoogseizoen geen last heeft van het drukke verkeer. Het huis is ideaal bereikbaar vanuit Ramatuelle, en La Route des Plages.

Een ruime selectie aan winkels vindt u op slechts 1 km heuvel af.