Luxe vakantievillas in Toscane met zwembad

Borgo La Casa

Borgo La Casa – 2 luxe vakantiewoningen

Website en contact gegevens op: Website Borgo La Casa Toscane

Zoekt u een vakantiehuis, vakantievilla met zwembad in Toscane (Bibbiena bij Poppi) bekijk dan de twee vakantiewoningen (4 en 6 persoons) van Borgo La Casa. Op het domein zijn ook bouwkavels te koop.

Casa Giglio (geschikt voor 6 personen)
Casa Giglio is een riante vakantievilla, die in een authentieke stijl is gebouwd, met toepassing van smeedijzeren sierhekwerk. De villa is voorzien van ruime terrassen op het oosten, zuiden en het westen, waardoor volop van de zon (of schaduw) kan worden genoten. Bovendien ligt de woning in de directe nabijheid van het privé-zwembad van La Casa. De woning is voorzien van vloerverwarming op zowel de begane grond als de bovenverdieping.

Casa Girasole (geschikt voor 4 personen)
Op de plaats van de voormalige varkensstal staat nu een prachtig en ruim Toscaans 4-persoonsappartement: Casa Girasole (de zonnebloem).
Het appartement is gelegen op de begane grond en is voorzien van een ruim terras en een kleine loggia. In de loggia kunt u genieten van de ochtendzon en van de schaduw op het heetst van de dag. Verder heeft het appartement een pizza oven, waarmee u op traditionele wijze pizza’s kunt maken

Bouwkavels Toskane

Borgo La Casa zal uiteindelijk bestaan uit 5 tot 7 vakantievilla’s/villa’s. Naast de restauratie van de oude boerderij met bijbehorende opstallen is toestemming verkregen om een viertal bouwkavels te definiëren voor de bouw van een landelijke villa met een ruime tuin, garage en zwembad.
Het geheel kan daarmee uitgroeien tot een fantastische Borgo op 35 hectare rust, ruimte en natuur.
Er zijn 4 bouwkavels te koop, variërend van 5500 m2 tot 6400 m2 in oppervlakte met de mogelijkheid om een woning en garage c.q. carport te bouwen met een totaal bouwvolume van 1000 m3.

 

Locatie Borgo La Casa

Bibbiena is een gemeente in de Italiaanse provincie Arezzo in Toscane tussen Florence en Arezzo. Dichtbij liggen historische en pittoreske dorpjes zoals Poppi en Caprese. Het is zeker de moeite waard om het stadje Chiusi della Verna te bezoeken. Het Heiligdom van La Verna, gesticht door St. Franciscus van Assisi, ligt vlakbij de top van de berg Penna, boven de kerk van Chiusi della Verna.

Met iets meer dan een uur rijden bereikt u een aantal van de belangrijkste historische steden zoals Florence en Siena. Arezzo is ca 30 minuten rijden.